Nokia Lumia 820 lansat la Nokia World

Publicat pe 5 sept. 2012 - 23:50 de Mîrzac Iulian

Evenimentul mult asteptat de astazi „Nokia World” s-a lasat cu lansari de telefoane. Nokia Lumia 820 este unul din telefoanele de care se vorbea inainte cu cateva zile. Lumia 820 este un telefon pentru sectorul mainstream cu Windows Phone 8. Are acelasi procesor Snapdragon S4 dual-core la 1.5Ghz ca si Lumia 920 modelul de top prezentat de Nokia. Memoria RAM va fi de 1GB RAM diferenta de baza fiind ecranul de 4.3 inci WVGA OLED, si memoria interna de doar 8GB in timp ce camera foto principala va avea un senzor capabil de 8 Megapixeli. Si totusi pentru memorie Nokia a integrat si un slot pentru microSD eliminand astfel problema de spatiu limitat.

Si Lumia 820 si 920 vor integra o tehnologie inovativa numita Super Sensitive Touch care va permite telefonului sa detecteze atingerile chiar si atunci cand purtati manusi, sau poate aveti unghiile lungi, un avans important fata de celelalte ecrane disponibile pe piata acum. Nokia a creat si carcase pentru modelul sau Lumia 820 disponibile in culorile: galben, cyan, roz, rosu, gri, alb si negru.

Telefonul se va reincarca cu ajutorul unui accesoriu mai special care transmite curentul electric prin inductie electro-magnetica exact cum se si zvonea inainte de lansare. Acumulatorul are o capacitate de 1650 mAh.

Nokia declara ca Lumia 820 va suporta si tehnologia LTE la lansare insa nu au fost date mai multe informatii despre ce frecvente va folosi. Lumia 820 este asteptat in pietele de top dupa cum se zvoneste in decembrie.

Pagina Oficiala

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: