Nokia pregateste Lumia 920 si 820 cu tehnologie PureView si incarcare prin inductie

Publicat pe 4 sept. 2012 - 12:08 de Tita Mihai

Nokia se pregateste sa aduca tehnologia PureView pe OS-ul Windows Phone 8, o serie de poze aparute pe net inainte de lansarea oficiala, arata doua terminale Nokia care vor face parte din familia Lumia, aceastea se numesc Lumia 820 si Lumia 920 si vor fi primele modele cu tehnologia PureView de pe Windows Phone 8. Ambele modele vor fi disponibile intr-o gama variata de culori vii.

Modelul Lumia 920 cunoscut si sub numele de cod Nokia „Phi” este cel mai mare smartphone de la Nokia pana la ora actuala, avand un display de 4.5 inci, iar modelul Lumia 820 ( Nokia Arrow ) nu se lasa nici el mai prejos fiind echipat cu un display de 4.3 inci. Ambele terminale se folosesc de tehnologia PureView pentru a oferi fotografii cu rezolutie mare, aceeasi tehnologie cu care este echipat si Nokia PureView 808.

In plus se zvoneste ca odata cu aceste terminale Nokia se pregateste sa lanseze si o noua forma de incarcare a acestora, incarcarea prin inductie, care se face cu ajutorul unui dispozitiv cu aproape aceleasi dimensiuni ca si smartphone-urile, inca nu stim exact cum functioneaza.

Asteptam mai multe detalii despre device-uri maine 5 septembrie, cand aceste vor fi lansate oficial in cadrul unui eveniment Nokia ce va avea loc in New York.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: