Nokia – Lansare telefoane Lumia si prezentare CEO Romania si Balcani

Publicat pe 20 iun. 2013 - 20:24 de Mîrzac Iulian

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Astazi Nokia Romania a sustinut un eveniment la Bucuresti pentru prezentarea CEO-ului responsabil pentru Romania si regiunea tarilor Balcanice care a fost ales din 1 Octombrie 2012. Rossen Petkov este de origine din Bulgaria, a absolvit Universitatea Tehnica si mai are o diploma in Executive Business Management de la Wharton Business School. Rossen Petkov a lucrat din 2006 in cadrul companiei Nokia ca Account Manager la Nokia Mobile Phones în Bulgaria, dupa aceea a devenit Country Manager in Bulgaria, apoi General Manager Nokia Balcani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Odata cu prezentarea lui Rossen Petkov au fost lansate oficial in Romania si Lumia 520 si Lumia 720. De la noi stiti cum sunt Lumia 620 si Lumia 920 pe care le-am primit la test in urma cu ceva timp, iar partea de software se pastreaza in mare parte pana la cel mai ieftin model (520) integrand: hartile HERE Maps complete impreuna cu GPS-ul turn-by-turn pentru masina, care iti recunoaste pozitia geografica pe loc fara sa astepti ca la Android, fara sa ai nevoie de conexiune de date.

Pentru Lumia 720 prezentatorul a facut si o demonstratie a unei carcase rezistente la socuri asa ca a aruncat doua telefoane pe podea sa vedem ca nu patesc nimic. L-am intrebat in particular ce are carcasa special si mi-a aratat marginile dintr-un material asemanator cu cauciucul si interiorul carcasei avea un material ca un burete compact.

Dintre accesorii puteti observa: castile mari de la Monster cu conectare wireless NFC, tehnologie de anulare a zgomotului, incarcatorul portabil, cel sub forma de bara, si ni s-a demonstrat si tehnologia de incarcare a acumulatorului wireless prin asezarea pe acel pad rosu, ori pe stand in picioare.

Probabil unii le stiti deja din magazinele online, insa acum ajung prin distribuitorii oficiali Nokia Romania, pretul acum pare a fi mult mai bun fata de inceput.

Nu ratati sa butonati intr-un showroom si seria Nokia Lumia s-ar putea ca Lumia 520 si 620 sa se incadreze in toate cerintele voastre. Sunt unele din cele mai cumparate smartphone-uri de cei care abia acum isi cumpara prima data acest tip de telefon mobil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toate Imaginile de la Eveniment

Prezentarea Video

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: