Atlas de Mitocanie 2.0 de Radio Guerilla – acum despre Social Media !

Publicat pe 20 iun. 2013 - 21:50 de Mîrzac Iulian

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_96027&feature=iv&src_vid=WSM2KbnRgiY&v=BJQfT9C5Adc

In ultima perioada ascult mai des Radio Guerilla au emisiuni bune si muzica buna, si de cateva zile ruleaza campania Atlas de Mitocanie 2.0 ca urmare a nebuniei care are loc in Social Media si in special pe Facebook. Like-uri, adaugari in grup, imagini neinteresante postate pe Wall, concursuri, sunt doar o parte dintre lucrurile deranjante pentru utilizatorii retelelor de socializare. (Va recomandam urmatoarele unelte anti-spam: Unfriend, Unsubscribe, Don’t Show on News Feed, Show only… , etc.)

Agentia Propaganda impreuna cu Radio Guerilla au pornit acest nou demers folosindu-se tot de vocea binecunoscuta a Marianei Zaharescu de la Teleenciclopedia TVR, cu niste texte foarte amuzante despre „noile specii” aparute pe Internet in ultimii ani.

Va las sa va amuzati:

1. Adaugatorul la Grup

2. Inteleptul de Citat

3. Cersetorul de Likeuri

4. Libidinosul de Album

5. Pitipoanca de Profil

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Vlad Caruseanu 24/06/2013 at 14:54 - Reply

    Super tare! La fel ca si primul de altfel. Se lasa asteptat la cat de mult s-a dezvoltat si stratificat „fauna” Facebook. Un suflu de umor proaspat in arsita verii, ca sa zic asa.

    • Mîrzac Iulian 25/06/2013 at 10:08 -

      La radio sunt mai multe materiale audio decat in articol, urmaritii acolo !

Postează un comentariu: