Cel mai simplu telefon din lume

Publicat pe 22 nov. 2010 - 15:39 de Mîrzac Iulian

Luna aceasta a fost lansat un telefon de care nu cred ca ati mai vazut. It will blow your mind. S-a auto proclamat telefonul cel mai simplu din lume, si eu personal ai dau dreptate. Este la propriu ca un telefon fix (ganditi-va la telefonul RDS), doar ca nu are fir si foloseste o cartela SIM. Daca avea formele mai rotunjite atunci chiar ziceai ca este un telefon fix RDS.

Telefonul se numeste simplu John’s Phone si nu-ti permite decat sa efectuezi si sa primesti convorbiri telefonice si sa vizualizezi numarul de telefon care te suna pe micul ecran lcd monocrom din capatul aparatului. Deci ca sa fim clari, telefonul nu are nici radio, nici camera, nici memory card, nu poti trimite sms-uri.

Nici macar o agenda telefonica nu are, agenda telefonica fiind un carnetel  asezat in spatele aparatului. Pentru scrierea numerelor exista si un mic pix care iese din carcasa telefonului. Totusi are optiunea de Speed Dial pentru fiecare tasta deci hai sa-i zicem acesteia agenda telefonica. John’s Phone nu necesita prea multe explicatii. Pe marginea carcasei aveti disponibile butonul de on/lock/off, butonul de volum, locul pe unde introduceti sim-ul. Totusi telefonul are si un punct forte. Timpul de standby este de pana la 3 saptamani.

Producatorul spune ca este destinat persoanelor batrane in special, insa este bun si pentru copii pentru ca nu au nevoie de prea multe facilitati. Pretul porneste de la 70 de Euro.

Designerul telefonului se numeste Johns Doe Amsterdam.
John’s Phones
[nggallery id=37]

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: