Motorola Xoom primeste update Ice Cream Sandwich

Publicat pe 19 ian. 2012 - 21:58 de Mîrzac Iulian

In Decembrie Motorola a lansat o stire care zicea ca are de gand sa lanseze cat mai multe updateuri pentru Ice Cream Sandwich. Deja Motorola Xoom primeste un update la Android 4.0.

„Suntem incantati sa anuntam noul update software pentru Motorola Xoom (WiFi). Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ofera o interfata grafica imbunatatita si introduce noi functii pentru utilizatorii tabletei.”

Cu toate astea cei care au Motorola Xoom versiunea cu 3G vor trebui sa mai astepte impreuna cu utilizatorii din afara Statelor Unite. Ultimul update important de la Android 3.1 la 3.2 a fost amanat foarte mult pana cand Motorola (divizia de mobile) sa fie condusa de Google.

In Statele Unite cei cu Motorola Xoom versiunea WiFi nu trebuie decat sa fie conectati la Internet si sa astepte o notificare pentru update.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: