“No dress code. Just code-code” – T-ME Hackathon

Publicat pe 30 apr. 2015 - 8:47 de Mîrzac Iulian

TME Hackaton

Se pare că s-a deschis sezonul concursurilor de programare. T-Me Studios recompensează developerii cu premii de 2.500 de Euro în cadrul unui hackathon de 24 de ore ce va fi organizat între 6-7 Iunie.

Unde se desfășoară evenimentul?

Sub sloganul “No dress code. Just code-code”, leader de piaţă în aplicaţii de personalizare va organiza evenimentul #HackaTMe la sediul We Love Digital de pe Bulevardul Dacia, nr. 30, în primul weekend din iunie, cu scopul de a crea legături mai trainice în cadrul comunităţii de programatori.

Cum se va desfășura evenimentul?

La finalul celor 24 de ore de programare juriul format din programatori din cadrul T-Me Studios și Radu-Sebastian Amarie de la Softbinator Algorithms va desemna două echipe câștigătoare.

 

Echipa care va dezvolta în 24 de ore cea mai inovatoare, complexa și vandabilă aplicație va primi suma de 1500 euro cash iar pentru echipa de pe locul 2 se va oferi premiul de 1.000 Euro.

Pentru cine?

Hackathonul eveniment are în vizor programatorii cu experienţă şi capacităţi peste medie, iar participarea este, bineînțeles, gratuită. T-Me Studios va asigura toate cele necesare pe tot parcursul celor 24 de ore de codare intensă, de la râuri de cafea la energizante fără număr, de la gustări la mesele principale, la sandvişuri și prăjiturele (marca Happy Friday) – totul pentru o desfășurare fără bătăi de cap.

Ce vă trebuie?

La concurs sunteți așteptați bineînțeles cu laptopul sau dacă aveți alt dispozitiv de pe care vă place să programați. Veți avea libertatea de a dezvolta orice idee de aplicație indiferent de platformă (mobile, web, desktop app, wearables app).

Înscrierea

Înscrierile se pot face folosind acest formular, de azi şi până la miezul nopţii dintre 5-6 iunie.  Uşile se deschid sâmbătă, 6 iunie, la 10 dimineaţa, iar prima linie de cod se va putea scrie de la 11. Gongul final va bate duminică la 10, după care juriul va delibera şi va alege echipele câştigătoare.

Puteţi consulta tot regulamentul pe pagina dedicată #HackaTMe, sau să adresaţi organizatorilor orice întrebări pe pagina de Facebook a T-Me Studios. Dacă totul e clar, puteţi deja să vă înscrieţi folosind formularul de aici. Dacă nu aveți echipă vă puteți forma una cu cei înscriși până la eveniment, sau chiar și la eveniment pentru cei care nu au reușit până atunci.

Ce părere aveți? Sunteți pregătiți de eveniment? Aveți skill-urile necesare?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: