Microsoft permite integrarea Skydrive in aplicatiile Windows Phone

Publicat pe 12 dec. 2011 - 21:55 de Mîrzac Iulian

Microsoft face eforturi mari pentru a integra in propriul ecosistem cat mai repede platforma de stocare in cloud – SkyDrive. Aceasta saptamana compania a aplicat niste modificari in API-ul sericiului de stocare care din acest moment vor permite accesul aplicatiilor create pentru Windows Phone acces complet la SkyDrive. Asta inseamna ca prin intermediul unor aplicatii ce vor aparea in curand veti putea uploada sau vizualiza imagini, videoclipuri sau documente pe telefonul tau mobil Windows Phone.

Aceste schimbari au fost influentate de feedback-ul primit din partea dezvoltatorilor de aplicatii mobile. Compania HandyScan este prima interesata sa integreze noile functii in aplicatia lor Windows Phone. Ce face aceasta aplicatie este sa usureze felul in care poti impartasi informatia cu cineva, oferind posibilitatea sa scanezi un document sau un obiect. Informatiile vor putea fi stocate in SkyDrive.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: