Lil Painter – carte de colorat in iPad

Publicat pe 22 oct. 2011 - 0:35 de Mîrzac Iulian

Va prezentam astazi o aplicatie 100% romaneasca (ploiesteana). Nu am testat-o personal, insa videoclipul de prezentare pe care-l veti gasi mai jos va va arata aproape tot ce trebuie sa stiti despre aplicatie. Lil Painter este o aplicatie pentru colorat si pentru desenat pentru copii. Pentru a incepe sa colorezi trebuie doar sa alegi una dintre imaginile disponibile impartite in doua grupuri pentru fete si baieti.Daca doriti veti putea alege si un mod de desen liber unde copilul isi poate da frau imaginatiei si va putea desena orice ii trece prin cap.

Copii vor avea la dispozitie unelte de lucru precum:  pensula, un color picker, un tool pentru color fill, radiera, creion, spray, carioca, marime pensula.

Videoclip demonstrativ

Aplicatia se gaseste acum pe iPad si poate fi downloadata din App Store la pretul de 2 dolari. Developerii promit ca in curand vor lansa versiuni si pentru Android si Blackberry PlayBook.

Aplicatia Lil Painter are si pagina de Facebook, ca sa o puteti arata prietenilor vostri.

Imagini Lil Painter

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: