Cum citești o carte în fiecare zi cu doar 15 minute?

Publicat pe 21 ian. 2019 - 9:22 de Mîrzac Iulian
Blinkist

Nu este clickbait. Poți în fiecare zi să extragi ideile cele mai importante dintr-o carte. Fie că este vorba despre Psihologie, Dezvoltare Personală, Istorie, Leadership, Business sau alte domenii, vei putea cu ajutorul unui serviciu numit Blinkist să extragi esența unei cărți întregi.

Poate ți-ai dat deja seama, dar nu vei găsi beletristică :), pentru că nu ar mai avea rost acea carte, ai pierde detalii importante și din frumusețea acelei cărți. Vei găsi însă multe cărți educative de unde poți extrage informații utile.

Cel mai bine ar fi să o încerci și să vezi în versiunea gratuită unde în fiecare zi vei primi acces gratuit la una dintre cărți.

Blinkist

Cartea de astăzi este despre regăsirea sinelui, numită „Insight”

Ideile din această carte te vor ajuta să identifici acele gânduri sau comportamente care te pot afecta negativ pe tine sau pe cei din jur. Vei învăța cum să ceri și să primești feedback pentru a aduce și schimbări în bine.

Website-ul lor are și o secțiune numită Magazine unde poți afla despre topul cărților din Blinkist din fiecare domeniu disponibil. Este defapt ca un Blog al lor și în acest fel vei putea identifica rapid cele mai bune titluri pe care să le citești / asculți.

Acum partea mai grea va fi să și reușești să pui în practică ideile care Blinkist ți le oferă zilnic, sau poate mai des dacă ai abonament plătit.

Poți citi sau asculta pe web, iOS, sau Android oricând. Primești o „carte” pe zi gratuit, care o poți asculta / citi timp de 24h însă dacă iei un abonament lunar (13$) poți asculta orice carte dintre cele peste 2500 de titluri din mult mai multe domenii, îți vei putea salva notițe, vei putea asculta offline, să le sincronizezi cu Evernote sau să trimiți materialele pe un Kindle.

Sper că ți-a plăcut aplicația de astăzi dacă ai mai găsit idei similare, care ar putea ajuta mai departe cititorii lasă un comentariu mai jos!

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: