LG Lifeband – o noua bratara inteligenta [CES 2014]

Publicat pe 7 ian. 2014 - 16:39 de Mîrzac Iulian

LG Lifeband

Cand te gandesti la o bratara inteligenta te duce cu gandul in special la inregistrarea pasilor, caloriilor arse din timpul unui exercitiu / activitate sportiva. Daca te gandesti la smartwatch, te gandesti la acel dispozitiv ca la unul pentru notificare in caz de apeluri, mesaje, email-uri, sa vezi cat este ceasul sau chiar sa vorbesti la el daca este vorba de unul mai scump.

LG Lifeband este putin diferit si va incerca sa introduca in acelasi produs cele doua de mai sus. Vei primi si notificari despre apeluri, mesaje, dar te vei putea folosi de el si pentru activitati sportive.

Are un ecran OLED care poate afisa detalii despre numarul de pasi facuti in acea zi, altitudinea la care esti in acel moment, si numarul estimativ de calorii consumat in acea zi. Evident ca se poate conecta prin Bluetooth la un smartphone Android sau iOS cu care vei sincroniza toate aceste date.

Mai exista butoane pentru controlul audio player-ului pe telefon. Autonomia bratarii este de 5 zile conform LG si este si rezistenta la stropirea cu apa, deci nu vei putea sa si inoti cu ea.

In stocul magazinelor este estimat sa ajunga undeva in al doilea trimestru al lui 2014 la un pret estimat de 180$.

Bratara poate avea optional si casti audio cu senzor pentru detectarea pulsului. Acestea au si ele un pret tot de 180$, accelerometru, microfon integrat insa sunt wireless daca va intrebati de ce pretul este atat de mare.

Se pare ca 2014 ne pregateste si mai multe accesorii pentru fitness/sanatate.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: