Lenovo Vibe X2 lansat în România!

Publicat pe 27 nov. 2014 - 8:58 de Mîrzac Iulian

Lenovo X2 - Lansare
Lansat oficial în România aseară într-un eveniment festiv cu Șuie Paparude, Lenovo Vibe X2 este vârf de gamă printre smartphone-urile Lenovo. Merg pe aceeași idee ca și până acum: configurație bună însă nu de top în industrie, cu procesoare MediaTek, care sunt cunoscute ca fiind mai slabe decât Qualcomm, dar care au o eficiență mult mai bună. Este compania care pune accent în acest moment pe ceea ce își doresc cel mai mult utilizatorii de portabile (tablete și smartphone-uri), autonomie mai mare, chiar dacă performanțele nu sunt cele mai bune.

Este un telefon care încearcă să se remarce și prin design, fiind creat din trei straturi de materiale de culori diferite pentru carcasă. SoC-ul este deci un MediaTek MT6595m octa-core 2.0 GHz, folosesre 2GB RAM, vine cu Android KitKat 4.4.4, cântăreşte doar 120 g, are un ecran capacitiv 5.0″ Full HD IPS cu 16 mil. de culori. Camera din spate are 13 MP, auto-focus şi flash LED. Cea frontală are 5 MP.

Pentru stocare folosește o memorie de 32GB, acumulatorul are o capacitate de 2300 mAh, nu lipsește LTE 4G. Vibe X2 va fi disponibil în România din 1 Decembrie cu prețul la lansare de 1.800 lei.

Fisa cu specificatii Vibe X2

Imagini Lenovo Vibe X2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Mihai 28/12/2014 at 16:16 - Reply

    Asteptam lansarea , imi plac telefoanele lenovo si voi fi chiar un potential cumparator.

Postează un comentariu: