Lenovo ThinkPad Tablet 2 cu Windows 8 disponibila in octombrie

Publicat pe 10 aug. 2012 - 14:36 de Tita Mihai

De ceva timp Lenovo pregateste un urmas pentru ThinkPad Tablet, o tableta care ruleaza Android si care este disponibila la ora actuala, noua tableta numita ThinkPad Tablet 2 este creata pentru ai lua locul primului model si spre deosebire de primul model sistemul operare de pe ThinkPad Tablet 2 nu va mai fi Android ci Windows 8, aceasta va fi lansata in luna octombrie odata cu lansarea noului sistem de operare de la Microsoft.

Pe net au tot circulat zvonuri despre specificatii, iar acum avem parte de cele oficiale, ca si dimensiuni ThinkPad Tablet 2 va avea aproximativ aceasi dimensiune ca si primul model, 10 inci cu rezolutia de 1366 x 768 pixeli, procesor Intel Atom, doua camere foto de 2 si 8 megapixeli si sistem de operare Windows 8.

Printre altele mai avem si un port micro-HDMI, un port USB de dimensiuni normale nu miniUSB, o baterie cu o autonomie de pana la 10 ore, precum si cateva caracteristici business friendly precum scanner de amprente, software pentru management IT si un stylus. ThinkPad Tablet 2 are o greutate de 590 de grame si o grosime de doar 9.8 mm. Ca si accesorii pentru acest device Lenovo mai lanseaza si o tastatura fizica si un docking station care are inclus trei porturi USB, o iesire HDMI si un jack Ethernet.

Nu exista detalii despre pretul acestei tablete, Lenovo spune doar ca va fi disponibila pe la sfarsitul lunii octombrie, Windows 8 urmand sa fie lansat pe data de 26 octombrie.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: