Cum arată iPhone 6 asamblat !

Publicat pe 21 aug. 2014 - 9:41 de Mîrzac Iulian

iPhone 6Mai este mai puțin de o lună până la lansarea iPhone 6 și trebuie să apară din ce în ce mai multe scăpări de informații, machete sau accesorii care demonstrează forma finală a telefonului. Ieri au apărut câteva imagini cu întreg telefonul, așa cum ar arăta asamblat, care la prima vedere îmi place. Nu numai că are o formă rotunjită pe margine care deja știu cum s-ar simți datorită altor telefoane care au mai integrat o astfel de muchie. Marginea ecranului este curbată după carcasă, merge în continuarea ei ca la Nokia N9, care mi-a plăcut extraordinar de mult.

Imaginile au fost lansate de Feld & Volk, iar telefonul pare să se întoarcă la designul primului iPhone lansat în anul 2007 dar în același timp continuă și cu designul adus lui iPad Air, iPad Mini care avea doar spatele rotunjit cu un mic grilaj lângă portul de conectare. Alte lucruri de estetică sunt: butonul on/off pus lângă butoanele de volum de pe laterală, iar camera foto ar fi ușor ieșită din carcasă.

Sursa

iPhone 6 - 2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: