IT Forum 2014 – Speakeri

Publicat pe 20 aug. 2014 - 9:52 de Mîrzac Iulian

IT Forum 2014 - Afis

După cum v-am povestit recent, se organizează un eveniment de IT pe data de 26 August, la Inpact HUB Bucharest, dedicat profesioniștilor din domeniu avansați sau la început. Se vor aduce în discuţie cele mai importante subiecte şi cele mai ingenioase soluţii pentru provocările cu care se confruntă în prezent lumea de business a tehnologiei.

Tema anului 2014, „Viitorul este acum”,unde se vor pune în discuție cele mai noi tehnologii aplicate în spațiul autohton, și modul în care se pot prevedea schimbările tehnologice și felul în care se pot construi aplicații software care să reziste în timp.

În noul comunicat apar și speakerii care vor veni la eveniment:

IT Forum vă aşteaptă cu un panel de speakeri compus din profesionşti şi experţi recunoscuţi în domeniile lor de activitate, antreprenori, consultanţi sau seniori developeri precum Bogdan Toma – Director Operatiuni, Infrastructură şi producţie IT BRD, Augustin Drăgan, CEO Aleron Training Center, Alexandra Constantin – Lead Development Endava, Lucian Ghindă – Co-Fondator DevAcademy, Marian Matei şi Radu Ciumag – Senior Developeri Endava sau Andreea Mihăescu – PR Executive BestJobs.

Motive pentru a participa la IT Forum 2014:

  • Vorbim despre România!
  • Ocazie excelentă de networking
  • Puteți merge la conferința pentru avansați sau pentru începători
  • Informațiile post-event pe mail

Participarea este gratuită însă este condiţonată de completarea formularului de înregistrare: până la data de 25 August. Locurile vor fi acordate în ordinea înscrierii.

Eveniment susţinut de: BRD, Endava, Aleron, Link Academy, Eval HR si Academia Credis.

 

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: