iPhone 5 Unboxing si Demo !

Publicat pe 25 sept. 2012 - 21:46 de Mîrzac Iulian

Suntem printre primii din tara care va aducem imagini cu iPhone 5 (au mai fost Cabral si Telefoanultau.eu), l-am despachetat, l-am fotografiat, l-am butonat putin, am facut si niste fotografii cu el in diferite conditii totul pe fuga ca nu a fost timp.

La prima vedere va putem spune ca designul pare imbunatatit (in ciuda ultimilor plangeri facute de utilizatori), adica daca te uiti la el, faptul ca e inalt nu stiu cat impresioneaza, dar greutatea e simtitor mai mica in comparatie cu iPhone 4S, iar materialele utilizate pe margine si finisajele de genul butoanele foarte bine integrate in carcasa iti lasa impresia de telefon foarte solid, mai solid ca telefoane in genul Lumia 800 cu carcasa compusa din putine componente. Cred ca este cel mai bine compus telefon din cate am testat. Constructie mai buna decat iPhone 4S.

Imaginile sunt toate la rezolutia nativa deci mostrele de imagini vor fi la calitatea s-a reala. Imaginile le-am facut direct, fara setari, pe mod automat si fara sa incerc sa obtin rezultate spectaculoase, exista o fotografie cu zoom digital maxim, una afara fara zoom, sunt si cu blit, la lumina mai slaba si macro deci sa zicem veti vedea cam ce poate camera iPhone 5. Eu am fost multumit de rezultate tinand cont ca le-am facut rapid fara sa ma chinui sa-l setez. Puteti vedea aici ce fotografii a publicat Apple si aici ce comparatie au facut publicatiile straine intre iPhone 5 si alte telefoane de top.

Aveti nano SIM-ul in imaginile de mai jos si dupa cum vedeti este extraordinar de mic, daca totusi aveti un iPhone 5 si sunteti disperat sa faceti rost de un nano SIM Radu a facut un tutorial foarte bun aici.

Speram sa-l mai prindem si pentru un review, pentru moment va invit sa vedeti imaginile facute de noi !

Telefon adus de Koyos.ro primul magazin defapt care aduce iPhone 5 in tara.

Fotografii cu iPhone 5 si mostre de imagini !

Videoclipuri iPhone 5 – Unboxing si Demo


Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Corin 10/10/2012 at 17:09 - Reply

    cred ca e timpul ca cei de la iPhone sa primeasca o lectie din partea utilizatorilor si sa devina mai seriosi cand vor scoate urmatorul model!

  2. calculator rca 03/10/2012 at 12:37 - Reply

    si ca performanta, atata timp cat nu are quad-core, nu are cum sa fie excelent. In momente ce astea iti pare rau ca a murit Steve, imi pare rau de Apple dar o sa le-o ia Samsung bine de tot innainte

  3. barto 28/09/2012 at 15:15 - Reply

    Ca design sunt diferente minore, sa vedem cat de performant este !

Postează un comentariu: