DREAMHACK vine in Romania intre 20-21 octombrie, premii de 30.000 euro

Publicat pe 27 sept. 2012 - 19:44 de Tita Mihai

Romania incepe sa fie luata din ce in ce mai mult in seama cand vine vorba despre organizarea de evenimente de talie mondiala, dupa concerte cu artisti de renume si evenimente sportive internationale iata ca a venit randul si unei alte competitii ceva mai diferite sa fie gazduita de tara noastra, DREAMHACK – unul dintre cele mai mari evenimentele mondiale de sport electronic.

Bucurestiul va fi in aceasta toamna in perioada 20-21 octombrie gazda celei de-a patra si ultima etapa a DreamHack Eizo Open, turneu de referinta pentru sportul electronic. Aceasta etapa este una foarte importanta, in joc fiind calificarea la marea finala DreamHack Winter ce va avea loc in Suedia in luna noiembrie.

Peste 150 de jucatori profesionisti de Counter-Strike 1.6, StarCraft 2 si League of Legends, printre cei mai buni din lume la ora actuala se vor lupta pentru premii in valoare totala de 30.000 € si sansa de a se califica direct in finala marelui turneu.

Vor fi participanti din peste 25 de tari printre care Brazilia, Coreea de Sud, Franta, Germania, Olanda, Rusia, Spania doar ca sa mentionez cateva dintre ele. Jocurile in care se vor duela concurentii sunt League of Legends, StarCraft 2 si Counter-Strike 1.6.

StarCraft 2 – sunt disponibile intre 64 si 128 de sloturi de inscriere, Turneul 1v1 la acest joc va începe cu grupe multiple, iar cei care se vor califica mai departe vor ajunge în playoff-urile de tipul single-elimination. Premiile la acesta competitie vor fi de 18.000 €

Counter-Strike 1.6 – vor participa 16 echipe, echipa castigatoare are locul asigurat in concursul de CS 1.6 din cadrul DreamHack Winter 2012 dotat cu premii in valoare de 45.000 $, premiile pentru competitia CS 1.6 de la noi sunt de 10.000 €

League of Legends – vor participa 8 echipe iar premiile totale vor fi de 4.000 €

La StarCraft 2 romanii au asteptari mari de la Silviu Lazar aka „NightEnd”, cunoscut pentru clasarile pe locul intai la numeroase competitii internationale, el a dus Romania pe podium la DreamHack Winter 2011 ocupand locul 3.

DreamHack Bucuresti este sustinut si sponsorizat de nume grele precum Romtelecom, Cosmote Romania, Corsair, NVIDIA, ASUS, MSI, Kingston, AMD și Sapphire.

Curiozitati DreamHack Bucuresti

  • Evenimentul va fi transmis in direct de 20 de televiziuni si site-uri de pe 3 continente, la noi va fi transmis de catre DolceSport.ro
  • 150 de gameri de top din 25 de tari vor fi prezenti
  • Show total timp de 48 de ore pe o suprafata de 3.500 mp
  • 2000 de spectatori si fani vor urmari competitia pe un ecran gigant
  • Parazitii vor concerta live in prima zi a competitiei

Pret bilete – 1 zi – 30 lei / 2 zile – 45 lei

Gamers, Welcome to the land of Dracula

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: