Internet Gratuit de ziua îndrăgostiților de la Vodafone!

Publicat pe 14 feb. 2017 - 8:47 de Mîrzac Iulian

Se fac 20 de ani de când rețeaua este prezentă în țară și Vodafone are de gând să vă ofere ceva surprize. Astăzi pe 14 februarie clienții Vodafone de servicii mobile pe cartele preplătite, abonamente, sau servicii dedicate companiilor (8.7 milioane la număr), vor avea acces nelimitat și gratuit pentru a naviga pe Internet.

Deci veți putea face Live-uri pe rețele de socializare, veți putea vizualiza videoclip-uri, și orice îți mai trece prin cap prin Supernet 4G+ de Ziua Îndrăgostiților.

Vodafone a rezistat testelor de data trecută când la fel au fost mai multe zile Internet Gratuit 4G sau 4G+ pentru toți utilizatorii Vodafone. 

„2017 este un an de referință pentru prima rețea digitală de telefonie mobilă din țară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienților noștri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an și sunt bucuros să anunț un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri și fără limite de cea mai bună rețea din țară de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta este prima inițiativă dintr-o serie de surprize ce vor urma”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România.

Vodafone România este primul operator de telecomunicații care a oferit trafic de date nelimitat și gratuit pentru clienții săi din întreaga țară în septembrie 2015 și apoi în februarie 2016. De asemenea, operatorul a oferit internet nelimitat și gratuit la metroul bucureștean în perioada februarie-martie 2016 și în orașele Iași și Cluj în perioada septembrie-octombrie 2016.

Nu aveți milă, dați pe FullHD, 4K videoclipurile dacă aveți cum pe telefon sau pe device-ul care-l utilizați pentru Internet!

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: