Vodafone sărbătorește 1 an de Supernet cu Internet Gratuit!

Publicat pe 3 sept. 2015 - 8:47 de Mîrzac Iulian

Vodafone Supernet

Aseară Vodafone a chemat oameni din presă pentru a face un anunț special și pentru a sărbători 1 an de Internet mobil de calitate sub denumirea Supernet. Pe scurt, Supernet înseamnă viteză, timp de răspuns bun, stabilitate, securitatea datelor cu ajutorul unor algoritmi speciali care blochează potențialele pericole de pe Internet.

Într-un an de la lansarea Supernet 4G au fost blocate 18 milioane de site-uri de tip phishing, 600.000 de viruși blocați. Viteza de download a crescut cu 110% comparativ cu perioada dinaintea lansării Supernet, iar viteza de upload a crescut cu 61%.

“Din septembrie anul trecut, de când am lansat Supernet™ 4G, am înregistrat creșteri semnificative. Tehnologia 4G a devenit din ce în ce mai accesibilă, avem peste 1.000.000 de terminale 4G conectate la rețeaua noastră. Știm deja ca utilizatorii consumă din ce în ce mai multe date, dar când ne uităm la cifre, vedem că traficul de date crește, într-adevăr, într-un ritm impresionant. Comparativ cu luna septembrie 2014, traficul de date în rețeaua noastră a crescut cu 132%, iar traficul de date 4G  a crescut de 15 ori, în aceeași perioadă. Vom continua să furnizăm clienților noștri, prin Supernet™ 4G, cea mai bună experiență de internet mobil”, a spus Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone Romania.

A fost anunțată și o îmbunătățire a acoperirii 4G, care am simțit-o și eu în București, acum am rețeaua full și la demisol :). Acum internetul 4G este disponibil în 2500 de localități și primele 100 de orașe din țară probabil după numărul de locuitori. Aici găsiți harta interactivă Vodafone a acoperirii rețelei de telefonie mobilă. Toate reședințele de județ sunt în primul rând acoperite.

De acum încolo deja se lucrează la implementare 4G+ (LTE Advanced) care puține telefoane îl suportă acum însă care este disponibil acum în următoarele orașe: București, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Galați și Ploiești. Lista cu telefoane mobile care îl suportă este aici. Cele mai populare telefoane care suportă tehnologia: iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Nexus 6, LG G4, de la Samsung: Note 3, Note 4, Galaxy S4, S5, S6, S6 Edge, Sony Xperia Z2, Z3, HTC One M8, M9.

Vodafone oferă Internet Gratuit

Timp de 2 zile pentru clienții Vodafone, dar și pentru clienții externi vor utiliza Supernet Vodafone Gratuit.

Clienții existenți Vodafone nu trebuie să facă nicio setare în plus între 12-13 Septembrie 2015 pentru a avea internet gratuit. Apoi clienții externi între 14-18 Septembrie dacă cer un SIM în magazinele Vodafone pot testa timp de maximum 2 zile de la activare în această perioadă gratuit și nelimitat serviciile de date Vodafone.

Anunțul oficial făcut de Andrea Rossini la eveniment

Imagini de la eveniment

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: