Câteva zvonuri interesante despre iPhone 8

Publicat pe 20 feb. 2017 - 8:23 de Mîrzac Iulian

iPhone 8 are parte de toată atenția perioada aceasta. Se preconizează că va fi lansat mai devreme comparativ cu restul telefoanelor iPhone lansate în trecut.

Ecranul este primul lucru despre care se vorbește că va primi modificări majore. Va avea diagonala de 5.8 inch și va utiliza un panel OLED. Muchia se presupune că va dispărea cel puțin pe laterale. Poate cel mai curios zvon este că va renunța la Touch ID.

Unele site-uri de tehnologie vorbesc despre o nouă zonă pe ecran un fel de bandă cu butoane software. Aceeași bandă se presupune că va integra și o nouă metodă de identificare biometrică care ar trebui să înlocuiască Touch ID, tehnologie introdusă în 2013. Eu tind să cred că vor mai ține tehnologia dar sub o formă mai avansată. Adică va rămâne Touch ID însă va fi integrat în ecran așa cum se vorbea și acum un an.

Apple se zvonea că va integra un ecran fără muchii încă de anul trecut în care urmau să introducă butoane virtuale. Anul acesta s-ar putea să vedem un fel de Touch Bar 2.0 și pe iPhone unde vor putea integra o variantă mai bine finisată după ce au primit feedback pe MacBook pentru aceeași funcție.

Nu ar fi ceva nou în industrie însă faptul că Apple se concentrează pe utilitatea unei funcții și nu adăugarea a cât mai multe funcții în telefon face diferența în utilizarea produsului.

Va fi interesant de văzut cum se materializează aceste zvonuri în produsul final. iPhone se mai zvonește că va fi lansat mai repede anul acesta. Nu se zvonește și cât de repede. Eu mă aștept prin August, dar cine știe, poate ne surprind.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: