Intact lanseaza Antenaplay.ro

Publicat pe 2 iul. 2013 - 15:16 de Mîrzac Iulian

AntenaPlay.ro

Aseara Intact Media Group a lansat Antenaplay.ro un serviciu online prin care vor transmite posturile proprii de televiziune prin cablu. Serviciul va putea rula de pe telefoane iPhone(functioneaza)/Android (in curand), de pe iPad si evident PC, dar in dezvoltare mai exista si o aplicatie care va putea rula pe Smart TV-uri.

Ce trebuie sa stiti despre Antena Play este ca nu vor transmite filme si seriale cum Voyo.ro face acum ci vor transmite posturile de televiziune proprii cum sunt: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia si GSPTV dar si alte televiziuni special create pentru platforma Antena Play. Toate emisiunile de la care veti putea sa vedeti inregistrari sau live le gasiti aici.

Primele 10 zile sunt gratuite (introduci datele de plata iar suma va fi retrasa doar dupa perioada de proba), iar lunar se plateste 10 lei pentru a avea toate emisiunile si posturile disponibile. Plata se poate face cu cardul, PayPal, sau chiar prin SMS.

Ce cred eu despre astfel de platforme de televiziune online sau video on demand este ca mi s-ar parea mult mai atragatoare daca ar exista o taxa mica care poti sa o platesti nu doar cu cardul ci si prin operatorul de telefonie mobila pentru a vizualiza doar o emisiune sau un film. Cum sunt serviciile de la operatorii de televiziunea digitala satelit / cablu.

Probabil nu este rentabil la ora asta dar pe viitor asta as vrea sa vad. Sa platesc pentru un film / program de calitate care doresc sa-l vad si care sa ma coste foarte putin. Parca pe cablu este pana in 10 lei pentru un film destul de nou lansat.

Voi ati apela la un asemenea serviciu ? Folositi alt tip de serviciu de televiziune online ?

UPDATE: Intre timp a venit si un comunicat de presa in care spun ca au strans 24.000 de abonați după seara lansării și jumătate de milion de accesări pe site, iar aplicatia Antenaplay din AppStore Romania este acum pe locul 1 cele mai downloadate aplicatii. Am apucat sa-mi fac si un cont sa vad care e treaba pe Antenaplay.ro. Posturile sunt difuzate ca si pe TV si nu am vazut vreun post HD. Am intrat si pe posturile special create pentru platforma si acolo sunt redifuzate anumite programe care au legatura cu tematica posturilor respective.

 

Imagini de la lansare !

Scurta prezentare a serviciului AntenaPlay.ro

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. bufu 03/07/2013 at 02:24 - Reply

    nasol cu antenaplay , plin de buguri si in plus nu ii vad rostul , la fel si voyo

    • Mîrzac Iulian 03/07/2013 at 16:09 -

      Buguri n-am intalnit dar astea-s cazuri izolate mai mult ca sigur si care in timp dispar mai ales daca le trimiti un raport cu eroarea primita, important este sa aiba continut de calitate care oamenii sa si-l doreasca foarte mult. Acel serviciu online de video on demand va avea succes !

Postează un comentariu: