Realitate augmentata pentru gasirea joburilor – numai pe Windows Phone 8

Publicat pe 28 iun. 2013 - 13:45 de Mîrzac Iulian

Nokia JobLens

Nokia alaturi de DX/GPAD Original Productions a lansat o aplicatie interesanta pentru utilizatorii telefoanelor mobile cu Windows Phone 8. Aplicatia se numeste JobLens si te poate ajuta sa-ti gasesti un loc de munca, este o combinatie a mai multor servicii disponibile deja in Windows Phone Store. Aplicatia te ajuta sa gasesti un job realizand o cautare in LinkedIn, Indeed, Twitter, Facebook, si Windows Live, in functie de cateogorie, si de locatie.

Poti sa realizezi si CV-ul in aplicatie, nu poti uploada unul facut de tine, poti doar sa completezi informatiile necesare in aplicatie. Aplicarea la un job se poate face direct din aplicatie, sau cerand unui prieten care lucreaza la acea companie sa te ajute sa intri in contact cu departamentul de resurse umane.

Aplicatia se foloseste de HERE Maps si CityLens pentru a-ti arata locatia posibilului viitor loc de munca prin realitate augmentata.

Sper sa gasesc un Windows Phone 8 sa vad cum se comporta aplicatia, probabil in Romania nu vor fi multe oportunitati de angajare prin aceasta aplicatie, dar ramane de vazut asta, poate reuseste sa agrege informatii din mai multe site-uri pe viitor.

Download

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: