Imagini cu Samsung Galaxy Note 8.0

Publicat pe 7 feb. 2013 - 21:50 de Mîrzac Iulian

Samsung Galaxy Note 8.0

Imaginile astea sunt mai vechi avand in vedere ca si produsul s-ar putea sa fie lansat la Mobile World Congress 2013 la Barcelona insa sunt imagini care par cat se poate de reale plus ca au fost gasit in macar doua surse de pe Internet cu acelasi design. Cea de sus apartine unei comunitati franceze de Android, si tableta este asezata langa Galaxy Note 2 de 5.5 inch.

Asadar Galaxy Note 8.0 va fi conform imaginilor care noi tindem sa credem ca sunt reale o tableta cu colturi mai rotunjite in comparatie cu fratii lui Note 2 de 10.1 inch si de 5.5 inch. Butoanele prezente pe telefon raman prezente si pe acest model ceea ce poate parea putin ciudat avand in vedere ca este o tableta. Se mai poate observa S Pen-ul si ecranul care ne dezvaluie interfata TouchWiz cu ecranul care poate fi imparti in mai multe spatii de lucru cum e la restul seriei Note.

Specificatiile pentru Galaxy Note 8.0 ne indica a fi identice cu Galaxy Note 2 de 5.5 inch – procesor 1.6 Ghz Exynos 4 quad-core, 2GB RAM, 16GB/32GB, memorie expandabila prin slotul microSD.

Cam atat pentru moment despre Galaxy Note 8, asteptam evenimentul de la Barcelona.

Samsung Galaxy Note 8.0 Italia

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: