Samsung Galaxy S4 – posibil design

Publicat pe 7 feb. 2013 - 20:35 de Mîrzac Iulian

Samsung Galaxy S4 - posibil design

Au mai fost imagini cu posibilul design pe care viitorul smartphone de top Galaxy S4 al companiei coreene de sud l-ar putea avea. Aceasta imagine este ultima aparuta pe Internet si nu numai ca este diferita fata de ce a mai aparut dar mai ofera si specificatii care in afara ca se potrivesc cu vechile zvonuri nu putem sti daca sunt cele reale. In imagine sunt incluse si carcasa metalica si difuzoarele frontale despre care se tot discuta.

Specificatiile cuprind: Android 4.2 Jelly Bean, Interfata grafica TouchWiz, ecran de 5 inch Full HD Super AMOLED+. Procesorul un Exynos 5450 quad-core la 2Ghz cu nucleu grafic Mali T658, 2GB RAM, si 13 Mp pentru camera foto fac din S4 unul din cele mai incarcate telefoane de pe piata.

Ramane sa asteptam in continuare alte informatii despre S4 eventual poze reale cu designul telefonului. Va tinem la curent.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: