PIXEL – Un nou Google Chromebook !!!

Publicat pe 7 feb. 2013 - 22:22 de Mîrzac Iulian

Chromebook Pixel

Se pare ca Google are un nou Chromebook in lucru dupa cum videoclipul de mai jos ne arata. Se numeste Google Chromebook Pixel si are o prezentare care mai mai te face sa crezi ca e urmatorul big thing cum Apple mai crea senzatia asta inainte. Cel care vorbeste in reclama de mai sus mentioneaza de un ecran de rezolutie foarte mare (4Megapixeli) in genul Retina, rezolutia fiind aproximata la 2560 x 1700 pixeli.

Povestea este lunga asa cum se intampla de fiecare data cand apar scapari de informatii: se fura telefoane, se uita in bar-uri, apar pe site-uri chinezesti, ei bine de data aceasta Slinky.me care s-ar parea este o agentie ce ofera servicii marketing/publicitate i-au fost compromise serverele de hackeri si uite asa informatia stocata in servere a ajuns publica. Ce informatii aflam din sursele noastre: Victor Koch, CEO al companiei Slinky este fost angajat Google (chiar si fost Software Engineer la Samsung).

Nu exista siguranta ca acest chromebook chiar este pe bune un viitor produs Google, insa sunt sanse destul de mari: Chrome OS a mai evoluat, si deja a trecut ceva timp de la primul Chromebook lansat oficial de Google. Din videoclip reiese ca acesta ar fi in intregime design Google.

Pana aflam daca este pe bune sau nu verificati vechile chromebook-uri inclusiv un Review la Samsung Chromebook.

Update: Videoclipul a fost inlocuit cu cel oficial din partea Google

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: