Greu găsești o husă slim din plastic pentru iPhone 7

Publicat pe 5 ian. 2018 - 7:34 de Mîrzac Iulian
NOTĂ
 • Design
 • Material
 • Protectie

Săptămâna trecută căutam o husă mai umană, mai normală, care nu transformă telefonul într-o cărămidă, și totuși care protejează telefonul de un eventual șoc sau de particule fine care pot fi abrazive pentru suprafața telefonului. Mi-a luat (cumulat) câteva ore să fac o selecție de huse interesante.

Căutam fie o husă din silicon, fie din plastic fie piele ecologică. Sunt materialele cele mai plăcute la atingere și care sunt și suficient de aderente astfel încât să nu ai probleme să-l scapi din mână.

Știu, este subiectivă treaba cu accesoriile la telefoane, dar cred în același timp că sunt mulți care își doresc o husă care protejează telefonul, dar care nu este prea groasă și inconfortabilă.

Una peste alta cam asta a fost selecția mea de huse pentru iPhone 7:

 1. Husa din silicon dens pentru iPhone 7 logo Apple decupat – foarte interesant logo-ul decupat, dar nu îmi mai doream o husă care acoperă toată muchia;
 2. Carcasa, araree, Airfit – din TPU – tot groasă mi s-a părut;
 3. Nillkin Super Frosted Shield – pe asta am ales-o;
 4. Husa de protectie Apple iPhone 7 Vintage Leather – pare a fi o copie a husei din piele de la Apple. Nu am avut de unde ști cum va rezista în timp. Am renunțat și la acest design;
 5. Husa Termo iPhone 7 / iPhone 8 Negru/Orange – husele termice sunt văd la modă acum. nu știam cum se vor vedea cu adevărat și am renunțat la design;
 6. Husa Ipaky iPhone 7 Full Cover 360 + folie sticla – dacă vrei să îi pui telefonului o armură 360 cam asta ar fi soluția care am gasit-o pe mai multe site-uri. Îți îmbracă telefonul și pe față și pe spate iar pentru ecran ți se oferă și folie de sticlă.

Am rămas cu Nillkin Super Frosted Shield. Din imaginea de produs de pe site nu mi se părea foarte interesantă dar am văzut comentariile altor clienți și m-au cam convins să o încerc.

Avantaje: este subțire, este aderentă și este foarte aproape de forma telefonului. Are o suprafață texturată interesantă la atingere. Pe lângă punctele care le observați pe suprafață și care sunt foarte discrete, materialul este acea imitație de cauciuc. Sunt decupate butoanele deci nu se vor apăsa mai greu ca la husele care le acoperă. Camera foto este sub nivelul husei deci nu ar trebui să apară zgârieturi pe sticla de protecție. Vine cu o folie de plastic în cutie.

Dezavantaje: marele dezavantaj ar fi că nu protejează marginea de sus și de jos a telefonul. Și cum telefonul scăpat ajunge cel mai des pe colțuri s-ar putea să nu fie alegerea cea mai bună pentru protecție anti-șoc, dar eu am făcut un compromis. Dacă o așezi pe o suprafață de plastic (bordul mașinii) atunci va aluneca la mișcări bruște.

Mi se pare că am nimerit o husă aproape perfectă. Poate găsesc o husă mai bună pe viitor. Până atunci eu pe aceasta v-o recomand.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

5 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Irena 15/02/2018 at 13:52 - Reply

  In ceea ce priveste produsele Chinezesti, poti avea si „norocul” meu in care husa s-a stricat dupa nici macar 2 saptamani..incepuse sa sara plasticul de la colturi si de culoare nu mai zic..nu mai semana cu ce cumparasem..

 2. AlexaD 13/02/2018 at 12:38 - Reply

  Referitor la China, oricum majoritatea huselor de telefon pe care le gasesti la noi sunt luat de pe aliexpress si comercializate ca cine stie ce brand-uri celebre..

 3. Madalin 08/01/2018 at 13:09 - Reply

  Corect. Avantajul la magazinele chinezesti este acela ca produsele au multe review-uri, gasesti poze reale pentru aproape orice. :D

 4. Madalin 07/01/2018 at 22:54 - Reply

  Trebuia sa cauti in China, sigur gaseai! :D

  • Mîrzac Iulian 08/01/2018 at 10:58 -

   :) Clar!
   Problema este defapt mai mult ca produsele nu sunt bine documentate. Imaginile de proasta calitate si mult marketing. In loc sa arate mai bine ce primesti. Asta pe online.
   Iar pe offline. Nu prea sunt magazine unde poti si vedea produsul de aproape.

Postează un comentariu: