Huawei Ascend P2 alt telefon asteptat la MWC 2013

Publicat pe 9 feb. 2013 - 11:43 de Mîrzac Iulian

Huawei Ascent P2

Dupa cum spuneam: Luna telefoanelor. Inainte sa ajunga la MWC 2013 – Barcelona vor aparea o sumedenie de imagini cu telefoanele ce vor fi facute publice la evenimentul din perioada 25-28 Februarie sau chiar inainte de aceasta data. Blogul GizChina.com a publicat imaginea de mai sus cu Ascend P2 viitorul smartphone de top de la Huawei.

Va avea un ecran de 4.7 inch cu rezolutie 1080p care schimba primele zvonuri care indicau 4.5 inch si 1080p aparute pe Internet. Alta informatie interesanta publicata de GizChina dar de care nu putem fi 100% siguri este ca telefonul ar putea fi livrat in doua variante: cu 1GB RAM si cu 2GB RAM in timp ce procesorul ar fi un dual-core tactat la 1.5 Ghz, Android Ice Cream Sandwich va fi sistemul de operare preinstalat. Alte specificatii interesante mentionate in articol sunt: acumulatorul de 3000 mAh care ar trebui sa ofere o autonomie mai mare decat ne-am obisnuit cu smartphone-urile astazi, si o camera principala de 13 Megapixeli.

Richard Yu – Consumer Business Group CEO al Huawei a confirmat deja: „Huawei va lansa doua noi produse la MWC 2013”.

Pretul estimat este de 480$ deblocat care ar fi un pret acceptabil mai ales daca nu esti adeptul abonamentelor.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: