HTC M4 dezvaluit pe site-urile tech !

Publicat pe 9 feb. 2013 - 11:21 de Mîrzac Iulian

HTC M4

 

Se apropie Mobile World Congress 2013 si vor aparea din ce in ce mai multe astfel de anunturi in care se anunta neoficial telefoane care urmeaza sa fie lansate, este luna telefoanelor mobile pana la urma. Odata cu HTC M7 compania taiwaneza pregateste se pare si un model de mijloc: modelul M4 care ar urma sa fie prezentat tot pe 19 Februarie in cadrul conferintei de presa organizata de companie.

Pentru configuratie HTC M4 se zvoneste ca va avea: un procesor dual-core tactat la 1.2 Ghz, 2GB RAM, doua camere foto, una de 5 Megapixeli principala si una de 2 Megapixeli frontala cea dintai fiind capabila de filmare 720p. Ecranul este asteptat cu o dimensiune de 4.3 inch, o rezolutie de 800×480 pixeli in rest telefonul este asteptat cu deja standardul Android 4.1 Jelly Bean, un slot microSD, iar memoria interna ar putea fi de 32 GB. Pe carcasa se poate observa logo-ul Beats Audio deci ar putea avea si casti de calitate incluse in pachet.

Sunt doar estimari/specule dar in mare parte specificatiile ar putea fi ca cele de mai sus.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: