HTC Explorer – smartphone ieftin

Publicat pe 29 sept. 2011 - 22:35 de Mîrzac Iulian

Asa cum s-a si vehiculat prin online in ultima vreme, HTC are un nou model de smartphone in fabricaatie. Compania a facut public noul sau model entry-level, HTC Explorer, care conform declaratiilor lor va fi cel mai rentabil smartphone entry-level care foloseste sistemul de operare Android. Micul Explorer va folosi un ecran HVGA cu diagonala de 3.2 inci si rezolutie 320×480, in timp ce procesorul va fi tactat la 600 Mhz, destul de putin daca ne mai uitam si prin alte ograzi. Memoria RAM va fi de 384MB iar camera foto va avea un senzor capabil de 3Megapixeli.

Sistemul de operare Android cu care va fi livrat este versiunea 2.3.5 si va avea si interfata Sense a lui HTC la versiunea 3.5. Autonomia telefonului va fi de 7 ore pentru convorbire si timpul in stand-by va fi de 445 ore.

Telefonul va fi disponibil in Europa si Asia incepand cu a patra parte a anului (octombrie) in trei culori: negru metalic, active black si metalic navy. Pentru o personalizare mai buna veti putea utiliza si alte carcase externe.

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Emil 29/09/2011 at 23:43 - Reply

    Trebuiau să umble pe la RAM și să pună măcar 512 MB și un procesor de minim 800 MHz. Pare ușor subdotat.

    • Mirzac Iulian 29/09/2011 at 23:57 -

      Pai nu neaparat. Telefonul asta intra in alta categorie de pret, iar la 200$ cam pe acolo bate configuratia. Dar nu e o configuratie de viitor ca sa zic asa :) Deja e ca la calculatoare, te gandesti cat te tine configuratia, ca apare o noua versiune a sistemului de operare.

Postează un comentariu: