Shazam ofera identificari fara limita

Publicat pe 3 oct. 2011 - 17:21 de Mîrzac Iulian

Utilizatorii aplicatiei Shazam au motiv de bucurie. Aplicatia aparuta prima data pentru iOS care permite utilizatorilor sa descopere numele melodiei pe care o asculta la radio, la televizor sau pe care o auziti oriunde altundeva la un moment dat prin intermediul telefonului mobil ofera acum identificari nelimitate.

Pana acum aplicatia avea o limita de cinci recunoasteri pe luna si daca vroiai mai multe trebuia sa cumperi aplicatia Shazam Encore. Shazam poate fi folosit si pentru etichetarea melodiilor din telefon.

Shazam totusi se va echilibra din punct de vedere economic castigand din urma parteneriatului cu Acacia Capital Partners. Deci cel mai probabil aplicatia va include si niste reclame pe ici pe colo. Dar din punctul meu de vedere cred ca preferati sa recunoasteti melodii in orice moment fara probleme si sa vedeti reclame la cine stie ce produse/servicii decat sa platiti un abonament.

Shazam poate fi downloadat din App Store gratuit sau de pe Android Market.

Shazam

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: