HoloLens 2 amânat până în 2019!

Publicat pe 23 feb. 2017 - 8:41 de Mîrzac Iulian

A trecut deja ceva timp de când HoloLens a fost prezentat public de către Microsoft și a uimit lumea cu tehnologia sa și se pare că nu vine foarte curând într-o variantă îmbunătățită. Începe treptat să sune a proiect eșuat așa cum Google Glass este. Interesul publicului și al companiilor pentru astfel de proiecte este crucial pentru dezvoltarea lor.

Existau informații că se lucra la o a doua versiune HoloLens însă se vorbește că același proiect va fi amânat până în 2019. Motivele sunt necunoscute însă putem presupune că pe lângă interesul nu foarte mare al publicului se adaugă și lipsa competiției pe piață.

Nu am avut ocazia să-l încerc și puțini din România știu că au avut ocazia asta, dar cei care au povestit despre experiența HoloLens au descris-o ca fiind mai realistă și mai captivantă decât orice alt dispozitiv similar dezvoltat până acum.

Este adevărat că HoloLens nu este încă disponibil publicului ci doar dezvoltatorilor software care ar trebui fie să creeze aplicații interesante fie jocuri pentru HoloLens așa cum nu ați mai experimentat.

Până recent avea un preț de 3.000 $ pentru dezvoltatori. Nu cred că s-a mai schimbat prețul de pornire. Poate fi considerat un preț cam mare, însă la început acest dispozitiv ajunge la marii producători software din lume. Ulterior când va fi lansat către publicul larg în principiu va avea un preț mai mic.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: