Serviciul HBO GO disponibil prin Vodafone!

Publicat pe 29 iun. 2015 - 8:27 de Mîrzac Iulian

HBO GOAm primit un sms de la Vodafone vineri că dacă vreau îmi pot crea un cont HBO GO cu care să pot viziona gratuit timp de 2 luni filme premium prin intermediul acestui serviciu de video on-demand. Parcă mi-au citit gândurile. Am încercat să văd dacă îmi pot cumpăra de la operatorii de cablu dacă îmi pot oferi acces HBO GO fără să cumpăr alte servicii însă a fost imposibil. Nu știu dacă trebuia să insist mai mult pe la firmele de care nu am auzit din lista de operatori. În orice caz, acest weekend a fost maraton de filme, am vrut să testez serviciul și să văd dacă ai aceleași avantaje ca și în cazul serviciului HBO pe cablu.

Avantajul mare este că poți să vezi din zecile de filme atunci când dorești fără să fii constrâns de ora de difuzare. Sunt foarte bine categorisite materialele video, poți vedea trailerul intrând pe profilul filmului, poți schimba limba din engleză în română în special la animații, subtitrarea și obții chiar o scurtă descriere a filmului, ideea de bază a filmului, pentru a ști la ce să te aștepți. Mai mult de atât scorul de pe IMDB dar și stelele acordate de utilizatorii HBO GO sunt afișate într-un colț pentru a ști cât de bine a fost evaluat de alte persoane.

Al doilea mare avantaj, dacă ai un televizor smart care are aplicația HBO GO și acces la Internet (WiFi / LAN) este că din cont poți obține un PIN pe care să-l introduci în TV și prin care să poți obține acces la același conținut. Calitatea este impecabilă mai ales la filmele noi, ai seriale, producții mari, filme bune vechi, etc.

Marele dezavantaj este că nu toate filmele mari, producțiile mari difuzate pe HBO cablu sunt prezente și pe HBO GO. Spre exemplu am intrat pe HBO.ro să văd ce mari filme rulează. Edge of Tomorrow, Dawn of the Planet of the Apes, Sin City: A Dame to Kill For sunt doar trei dintre producțiile mari pe care le-am identificat în program și care nu se regăsesc în lista de filme HBO GO.

Crearea contului HBO GO se face în pașii următori:

1. Mai întâi trebuie să intri pe site-ul HBO GO și să apeși autentificare (dreapta sus).

Pas 1

2. Apoi să apeși utilizator nou, iar din lista de operatori să apeși Vodafone.

Pasul 3

3. Introducere număr de telefon mobil Vodafone

Pasul 4

4. Introducerea datelor de cont și autentificarea în noul cont HBO GO

Cam aceștia sunt pașii de creare a contului. Avantajul după crearea contului este că poți vedea multe dintre materiale în browser (PC), tableta iOS / Android sau smartphone iOS / Android prin aplicațiile specifice care le găsești în fiecare magazin de aplicații.

Zvonurile sunt că Vodafone va intra cu servicii de cablu TV  pe piață ori TV prin Internet însă nu se știe încă ce partener și-a găsit. Ar putea fi UPC, dar cum nu se știe niciodată sigur nu rămâne decât să așteptăm ziua în care vor lansa servicii TV.

Folosiți HBO Cablu sau HBO GO voi ce părere aveți despre servicii, sunteți mulțumiți de ele, ce îmbunătățiri ar putea aduce?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: