Google va oferi internet WiFi rapid in cafenele Starbucks

Publicat pe 31 iul. 2013 - 18:37 de Mîrzac Iulian

Cafenea Starbucks

Stirea este valabila pentru SUA, asta ca sa nu va entuziasmati ca se intampla la noi. Lantul de cafenele Starbucks ofera serviciul din 2010 prin compania AT&T. In urmatorul an compania a decis sa treaca de la vechiul provider la Google. In functie de locatie Google se lauda ca viteza WiFi va fi chiar de 10 ori mai mare decat era inainte in acea locatie Starbucks.

Daca ai norocul sa fii in zonele in care proiectul Google Fiber si-a pus amprenta atunci accesul la Internet WiFi poate atinge si viteze de 100  de ori mai mari.

Pare ca Google vrea sa se impuna din ce in ce mai mult in zona Internetului, isi doresc sa folosesti Internetul oferit de ei, serviciile lor, si intr-un final sa intri pe reclamele lor care momentan aduc cel mai mult profit companiei.

Primele 7000 de locatii care vor oferi serviciul de Internet Wireless prin Google vor incepe tranzitia in luna August esalonat toate dintre ele vor trece la Internetul oferit de Google in decurs de 1 an si jumatate.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: