Viitorul iPad Mini va avea procesor Apple A6, nu si display Retina [Zvon]

Publicat pe 1 aug. 2013 - 11:47 de Mîrzac Iulian

iPad Mini - 16

Detalii noi despre viitorul iPad Mini au aparut de mai multe ori in presa internationala pana acum. De data aceasta totusi avem informatii aproape 100% sigure care au fost extrase din SDK-ul de developeri pentru iOS 7.

Dupa cum spun sursele a doua versiune de iPad Mini va avea un procesor Apple A6 integrat, dar va lipsi un ecran Retina fata de cum s-ar fi asteptat toata lumea. Procesorul este acelasi utilizat intr-un smartphone iPhone 5 deci trebuie sa recunoastem ca ar fi un salt tehnologic acceptabil in cazul in care si pretul tabletei va ramane ca a primei versiuni.

La fel ca si in cazul procesorului unde codul SDK-ului iOS 7 a dezvaluit modelul care va fi utilizat si ecranul Retina a fost cautat insa lipseste un cod in genul „@2x” nesemnificativ pentru noi insa care ar fi marcat utilizarea acestui gen de display. Deci s-ar putea sa ramana la 1024×768 rezolutia ecranului.

Informatia cu toate ca o consideram foarte importanta, nu este finala pentru ca SDK-ul este completat progresiv si asta ar putea insemna ca intr-un final sa fie diferita configuratia fata de ce am mentionat aici.

Ma gandesc ca un iPad Mini cu Retina display ar avea un succes si mai mare fata de prima varianta care s-a vandut destul de bine datorita pretului destul de scazut si pentru ca sunt placute foarte mult de consumatori tabletele de 7-8 inch. Asta ar insemna sa mai scada si vanzarile la iPad -ul de 10″…

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Noul Ipad Mini 24/10/2013 at 10:32 - Reply

    Apple a lansat de curand un produs similar cu ipad mini.

Postează un comentariu: