Word Lens – Traduce text in timp real prin camera foto

Publicat pe 21 dec. 2010 - 2:01 de Tita Mihai

Ceva super tare si-a facut aparitia pe "rafturile" magazinului de aplicatii iTunes, este vorba despre o aplicatie compatibila doar cu iPhone si iPod care traduce un text instantaneu doar cu ajutorul camerei incorporate. Pe scurt cum functioneaza aceasta aplicatie: indreptati camera iPhone-ului spre un text pe care il doriti tradus si ca prin magie textul este tradus instant cu ajutor aplicatiei Word Lens.

Ceea ce este extraordinar este ca pare sa inlocuieasca textul din realitate. E ca si cum ar photoshopa in timp real, imaginile primite care contint text.

Aceasta aplicatie este gratuita, dar doar varianta demo ca sa spun asa, pentru ca pachetele cu limbi straine costa, 5 $ per pachet ca sa fiu mai exact.
Pentru moment sunt disponibile doar limbile engleza si spaniola.

Daca sunteti un posesor de iPod sau iPhone si calatoriti mult sau pur si simplu aveti nevoie de niste texte traduse atunci aplicatia Word Lens va va fi de mare ajutor.

Download

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: