Google Street View disponibil pentru Romania

Publicat pe 9 dec. 2010 - 13:18 de Mîrzac Iulian

Google a lansat serviciul Google Street View si in Romania. Pentru cei care nu stiu, tehnologia permite vizualizarea de imagini la 360 de grade de la o anumita adresa, cu alte cuvinte puteti vedea o anumita locatie fara sa fi fost vreodata acolo. Acest serviciu va fi foarte folositor celor care nu sunt familiarizati cu o anumita zona.

Este accesibil momentan in mai multe zone din Romania in special pentru sapte zone: Bucuresti, Brasov, Litoralul Romanesc, Zona Brasov cu multe dintre statiunile montane, Oradea, Arad, Miercurea Ciuc. Inafara de aceste zone mai sunt si alte orase cu strazi fotografiate pentru Street View, diferenta fiind ca in aceste orase si alte localitati mai mici au fotografiate doar strazi principale: Cluj-Napoca,Timisoara,  Targu Mures, Sibiu, Piatra Neamt, Bacau,  puteti identifica pe harta din imaginea de mai jos si restul de orase.
Pentru a folosi serviciul Street View, luati cu mouse-ul omuletul portocaliu din partea stanga a hartii unde se afla si controlul pentru zoom, si puneti-l pe harta Romaniei in zonele marcate cu albastru.
Serviciul este disponibil si pe telefoanele mobile, vedeti al doilea material video.
Google Maps Romania
street-view-romania

Dedesubt puteti explora Bucurestiul miscand imaginea cu mouse-ul (locatia este Cercul Militar National).

View Larger Map

Prezentarile video:

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Danny 12/12/2010 at 09:37 - Reply

    Super :D

Postează un comentariu: