Genius: KB-220e si Sistemul SW-2.1 355

Publicat pe 5 mart. 2008 - 21:12 de Mîrzac Iulian

Genius         KB-220e – acces rapid Multimedia, mai mult timp si performanta pentru tine :: Sistemul SW-2.1 355 – accesibilitate si fiabilitate de la Genius

Pentru ca timpul reprezinta totul, iar in ziua de astazi acesta tinde sa fie o notiune din ce in ce mai pretuita, Genius vine cu o solutie in masura sa te ajute sa folosesti timpul in favoarea ta; tastatura KB-220e. Astfel, pentru o mai mare performanta si pentru a valorifica o buna parte din clipele pierdute cu descarcarea paginilor web sau accesarea e-mail-ului, tastatura este dotata cu 12 extra-taste care nu numai ca ofera acces rapid la o multitudine de aplicatii Multimedia si MS Office, dar vor transforma lucrul la calculator intr-o adevarata placere.
Silentioasa si confortabila noua tastatura ofera posibilitatea accesarii rapide a e-mailului si Messenger-ului, browser-ului de Internet, deschiderea website-ului favorit, accesarea directa a aplicatiilor Word si Excel si nu numai. Mai mult decat atat, datorita functiei Water Resistant, KB-220e reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele care doresc o tastatura durabila si rezistenta la cafeaua varsata in graba in diminetile agitate.
Specificatii:
•Compatibila cu Vista/XPx64/XP/2000
•12 extra-taste: dintre care 5 pentru Internet, 5 Media Control, Sleep Mode, Calculator
•Conectare directa la Internet, e-mail si calculator
•Design de tip slim

Pret de referinta: 8.7 euro

Sistemul SW-2.1 355 – accesibilitate si fiabilitate de la Genius

Disponibil incepand din aceasta luna si in Romania, noul sistem SW-2.1 200 reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele care doresc un minisistem de boxe 2.1 pentru calculator, care sa nu ocupe mult spatiu, dar care sa ofere, in acelasi timp un sunet puternic, clar si fara distorsiuni.
Compus din trei piese, doua boxe si un subwoofer din lemn prevazut cu butoane de volum si bas, minisistemul de la Genius are o putere totala de 10W si un nivel de zgomot de 75db, ceea ce il face perfect atat pentru muzica, cat si pentru jocuri. Cu un sistem de instalare foarte usor, minisistemul ofera posibilitatea conectarii la o multitudine de device-uri precum DVD Player, MP3 Player, CD Player etc.
Specificatii:

Putere totala 10W
Subwoofer cu difuzor 4″
Putere subwoofer 5W
Boxe cu difuzor 3″
Putere boxe 2,5W
Nivel de zgomot: 75DB

Pret de referinta: 20 euro

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: