CeBIT – GECAD ePayment lanseaza ARMS

Publicat pe 5 mart. 2008 - 21:17 de Mîrzac Iulian

Arms         Astazi, 5 martie 2008, in cadrul Targului International CeBIT, GECAD ePayment lanseaza o noua versiune a solutiei Avangate Reseller Management System (ARMS), un instrument de management al canalului de distributie, dezvoltat special pentru industria software.

Lansata in 2005, Avangate este o platforma integrata de comert electronic dedicata producatorilor de software si furnizorilor de continut digital si servicii online. In cadrul Targului International CeBIT, GECAD ePayment lanseaza un nou pachet de servicii care se adreseaza nevoilor specifice ale unui producator sau distribuitor de software care doreste sa isi eficientizeze si sa isi dezvolte canalele de distributie nationale si internationale.

„Una dintre preocuparile noastre constante este de a raspunde si chiar de a anticipa cerintele specifice unei industrii dinamice, asa cum este cea de software. Am ales CeBIT ca moment si loc al lansarii pentru ca este unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa si ocazia perfecta pentru a introduce producatorilor de software o noua solutie din portofoliul Avangate, ARMS”, declara Laurentiu Ghenciu, Director Vanzari GECAD ePayment.

ARMS este o solutie integrata de management al retelei de distributie care le permite producatorilor sa pastreze un control mai bun si o viziune mereu corecta atat asupra intregii retele, cat si la nivelul fiecarui partener in parte.

Modulul de raportare al ARMS asigura acces rapid la toate informatiile legate de vanzarile, platile sau comenzile unui distribuitor, inclusiv facturi neplatite sau depasirea limitei de credit, precum si la prevederile legale asociate fiecarui contract in parte. Astfel, un channel manager poate obtine imediat rapoarte complete si complexe, in functie de responsabili de cont, produse si categorii de produse, perioade de timp, locatie, utilizatori finali.

Solutia este utila indeosebi producatorilor cu un volum mare de comenzi, deoarece le permite sa gestioneze comenzile si sa genereze facturi in mod automat ceea ce le asigura un management rapid al retelei de distributie. Printr-o interfata usor de utilizat, acestia pot stabili rapid limite de credit si baremuri de profit pentru fiecare distribuitor si pot autoriza acceptarea pe loc a comenzilor si generarea automata a codurilor de licenta.

„In dezvoltarea solutiei ARMS ne-am bazat pe trei nevoi fundamentale ale producatorului de software: nevoia de control asupra afacerii, mai ales atunci cand aceasta ia amploare, nevoia de a gestiona usor, in timp real, o retea larga de distributie, in special cand solutiile software sunt vandute la nivel international si importanta facilitatilor pe care un producator ar trebui sa le acorde distribuitorilor pentru ca acestia sa vanda mai mult”, explica Laurentiu Ghenciu.

Pentru distribuitorii de software, ARMS este un instrument foarte usor de folosit deoarece permite plasarea comenzilor 24/7 din orice locatie din lume si ofera multiple modalitati de plata online prin platforma de comert electronic Avangate, dedicata industriei software. De asemenea, ei pot folosi ARMS pentru a oferi servicii mai bune clientilor finali, prin acces rapid la codurile de licenta si isi pot creste vanzarile folosind in mod inteligent resursele de marketing puse la dispozitie de producatori.

„Atunci cand vinzi software printr-o retea de distributie ai nevoie de ARMS pentru ca ARMS include toate instrumentele de care producatorii de aplicatii informatice au nevoie pentru a gestiona canalul de distributie. Este o solutie construita special pentru comercializarea de software, care este disponibila si in versiune stand-alone si care se integreaza perfect cu platforma de comert electronic Avangate”, adauga Laurentiu Ghenciu.

ARMS este acum disponibila in trei variante comerciale – Micro, SMB si Enterprise si beneficiaza de servicii cu valoare adaugata precum consultanti comerciali si de implementare dedicati, suport de la distanta pentru reselleri si training de vanzari on site. ARMS este acum un sistem complet de comanda si livrare de software, capabil sa gestioneze 24/7o retea globala de distributie.

Pentru mai multe informatii despre ARMS, va rugam sa accesati paginile www.epayment.ro sau www.avangate.com

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: