Flickr pentru iPad!

Publicat pe 24 oct. 2014 - 8:50 de Mîrzac Iulian

Flickr pentru iPad

Yahoo a lansat varianta de iPad a aplicației Flickr de iOS ! Este genială ! Până de curând exista doar optimizată pentru iPhone și nu prea era utilă pe iPad, te chinuiai cu ea. În primul rând merge ca unsă, pot să spun că s-a apropiat foarte mult de aplicația celor de la 500px ca design – layout, însă sunt multe diferențe.

După ce o deschizi poți să vezi un fel de wall al tău unde cele mai noi fotografii ale prietenilor sunt vărsate. Următorul meniu este destinat contului tău și acolo poți să vezi toate fotografiile tale – Photostream-ul – fotografiile publice, Albumele, fotografiile Favorite și grupurile.

Primul lucru pe care-l observi odată ce intri pe o fotografie full size a ta, intră instant, și poți da zoom instant pe ea, funcționează superb. Zona de setări pentru cont îți arată o funcție Auto-sync pentru a uploada automat toate fotografiile făcute pe iPad.

Crearea fotografiilor și a videoclipurilor se poate face cu o interfață grafică diferită, și cu filtre interesante de culoare, ca și pe Instagram.

Marissa Mayer face treabă bună se pare la Yahoo, cumpără startup-uri, Tumblr pare să-și revină după reacțiile negative după achiziționarea de către Yahoo (serviciu care nu primise modificări după cumpărare), iar Flickr pare să se îndrepte către un serviciu de photo sharing foarte bun.

Poate ce mai utilă funcție din aplicație o reprezintă Organize. Nu știu câți folosiți Flickr însă funcția organize de pe site încă este greu de utilizat după atâta timp de când a fost introdusă, greu să organizezi albumele deja formate, sa resortezi fotografii urcate cu data greșită, și altele, și funcționează și cam lent după părerea mea. Ei bine pe iPad ștergerea fotografiilor schimbarea bulk a accesului la anumite fotografii, adăugarea lor în anumite grupuri, ștergerea lor, sau sharing-ul pe rețelele sociale este mult mai facilă. Și o poți face în câteva secunde…

Există o zonă de notificări, un meniu Explore unde pur și simplu poți vedea fotografii populare pe Flickr, poți căuta fotografii, persoane și grupuri, și evident să urci fotografii în cont.

Flickr iPad

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: