Firefox 7 – mai rapid, consum de memorie mai redus

Publicat pe 27 sept. 2011 - 23:16 de Mîrzac Iulian

Mozila.org a surprins astazi cu publicarea versiunii finale a Firefox 7 care pana acum a fost in stadiu beta. Pe langa asta presa online a si testat browserul care se lauda cu viteza mai mare de randare si consum mai mic de memorie RAM. Rezultatele au iesit mai bune decat ale versiunilor precedente.

Noua versiune are cele mai mari imbunatatiri legate de managementul memoriei de pana acum, asta pentru ca Mozilla a avut mari probleme cu acest lucru si a fost criticata de multa lume, in timp ce utilizatorii migrau catre alte browsere.

Firefox 7 mai aduce si mici imbunatatiri unele vizibile, altele ascunse in cod precum: prefixul http:// este ascuns, parolele si paginile web favorite se vor sincroniza mult mai rapid cu Firefox Sync (aproape instant), mai multe buguri rezolvate si imbunatatiri de stabilitate au fost incluse.

Firefox 7 este disponibil pentru download acum pentru toate platformele.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: