Update-ul Windows 7.5 Mango s-a lansat !

Publicat pe 27 sept. 2011 - 23:56 de Mîrzac Iulian

Atentie detinatori de telefoane cu Windows Mobile. Microsoft a anuntat astazi disponibilitatea update-ului la versiunea 7.5 cunoscut sub numele Mango pentru o serie de telefoane mobile care nu sunt cunoscute deocamdata. Microsoft invata din greselile din trecut si incearca sa fac o treaba mai eficienta de data asta si va atentiona publicul in legatura cu disponibilitatea sau nu a acestui update si pe telefonul sau pe pagina web „unde e update-ul meu pentru telefon”.

Daca telefonul tau e in lista atunci conecteaza-l la calculator, incarca aplicatia Zune Client si ar trebui sa primiti un mesaj care va spune ca exista un nou update pentru telefonul vostru mobil. Ca deobicei (valabila regula si pentru alte dispozitive mobile) daca telefonul tau nu se afla in lista celor care va primi updateul la Mango nu va descurajati pentru ca acestea vin mai greu pentru toata lumea.

Web Marketplace isi face si acesta debutul in telefoanele mobile si va fi noul lor modul cu care veti putea gasi aplicatii asemenea Android Marketplace-ului. Microsoft a mai spus si ca update-ul va aduce in telefoane functia de router/hotspot cel putin la astea noi lansate dupa update.

Lista tarilor in care se distribuie update-ul.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: