Filme romanesti gratuite online de la Romanian Film Promotion

Publicat pe 18 nov. 2013 - 10:35 de Mîrzac Iulian

Rom Film Promotion

Una din cele mai bune vesti din ultima saptamana pentru romani si pentru cinefili in special. Romanian Film Promotion, un site dedicat filmelor romanesti si industriei cinematografiei a creat in asociatie cu Administratia Fondului Cultural National o platforma Video On Demand in care vor fi publicate gratuit online filme romanesti.

Printre titlurile deja publicata in platforma se numara: Afacerea Tănase, Ursul, (r. Dan Chișu) si urmeaza sa fie introduse: Câinele japonez (r. Tudor Cristian Jurgiu), Killing Time (r. Florin Piersic Jr.) si Rocker (r. Marian Crișan). După-amiaza unui torționar, Niki Ardelean, Colonel în rezervă si Terminus Paradis sunt alte filme remarcabile pentru cinematografia romaneasca.

Site-ul anunta ca lista cu filmele ce pot fi vizualizate va fi updatata in curand si vor fi disponibile tot gratuit pentru vizualizare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: