Fifa 11 se livreaza in octombrie

Publicat pe 10 iul. 2010 - 14:08 de Mîrzac Iulian

Game engine-ul pe baza caruia se creaza jocul FIFA pentru consolele PS3, si XBOX 360 a fost terminat, si FIFA 11 poate fi inceput si pentru productia de PC-uri. De doi ai in productie, game engine-ul a fost optimizat pentru PC-uri, pentru a oferi un gameplay de ultima generatie, un nou mod de joc si grafica vizuala imbunatatita.

Producatorul declara ca vrea sa continue sa investeasca in productia jocului pentru PC chiar daca nu este distributia cea mai buna. Noul game engine va oferi noii versiuni Fifa 11 un gameplay de calitate, cu grafica superba ajutata de noile inovatii in materie de placi grafica si un nou mod de joc care va transforma acest joc.Fifa este an de an castigatorul multor premii pentru cel mai bun joc de sport. An de an producatorul integreaza din ce in ce mai multe caracteristici de realism, precum fizica mingii, fizica corpurilor umane ale fotbalistilor, un proces lent prin care jocul va deveni din ce in ce mai realist, proces limitat numai de viteza cu care avanseaza performantele calculatoarelor.

[nggallery id=20]

O alta caracteristica la care se lucreaza pentru joc an de an este crearea unui joc cat mai liber, si cat mai natural, astfel o faza sa nu fie identica niciodata cu o alta faza de joc. Cu toate acestea, experienta de joc pe PC cu tastatura este intotdeauna limitata, cu ajutorul unui gamepad jocul fiind mult mai diferit, pentru ca nu esti limitat doar la apasarea unui buton pentru a schimba directia sa spunem, ori pentru a tinti la poarta.

Sistemul de fizica este imbunatatit si pentru a avea coliziuni intre orice obiecte/personaje, pentru a crea varietatate extrem de mare, si pentru a nu fi jocul previzibil. Pe langa acestea se mentioneaza de un sistem de driblare nou destinat in special personajelor de joc mai talentate pentru a reusi orice dribling ai vine in minte in timpul jocului.

Jocul va fi distribuit incepand cu 1 octombrie 2010, data de lansare fiind incerta pana in acest an.

Jocul poate fi comandat la eMAG – 79 Lei

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. sorin 23/06/2011 at 18:42 - Reply

    fifa 02

  2. terry 31/08/2010 at 11:14 - Reply

    De-abia astept sa apara joc-ul.. mai bn joc de pe keyboard decat de pe gamepad !

Postează un comentariu: