Facebook face un anunț interesant pentru companii

Publicat pe 22 iul. 2014 - 9:12 de Mîrzac Iulian

Facebook Success Program

Poate cel mai important anunț din acest an pentru companii îl reprezintă acest program propus de Facebook pentru companiile care investesc 40 Euro / zi în campanii pe Facebook. Start to Succes vă propune să întrați în legătură cu un Account Manager de la ei care vă va oferi suport în crearea de reclame care aduc conversii mai bune. Personal nu cred că va fi rețeta succesului, însă cred că este răspunsul Facebook la ce articole apar pe Internet care arată că fanii companiilor nu mai sunt interesați de postările lor sau de reclamele pe care le afișează.

Start to Success is a program to help new advertisers succeed on Facebook. This program is free for businesses who’ll invest €40 or more per day on their Facebook Ads for 4 weeks. During this time a dedicated Facebook account manager will make sure you get the most out of your investment by:

Developing a customized strategy for advertising on Facebook
Guiding you through the process of creating targeted ads
Helping you track and optimize your campaign’s performance

Interested? Fill out this form or call us at +44 131 464 9994. We’ll even give Start to Success program members a €40 ad coupon.

Pentru companii este cu adevărat frustrant să bagi bani în campanii pe Facebook și să nu obții rezultatele pe care le aștepți, așadar este una din mișcările cele mai interesante aduse de companie anul acesta.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: