Evenimentul Apple confirmat pe 9 Septembrie!

Publicat pe 28 aug. 2015 - 8:15 de Mîrzac Iulian

Apple 9 Septembrie

Evenimentul de lansare al iPhone 6S a fost confirmat pe 9 Septembrie după o serie de zvonuri apărute cu data de lansare și locația unde se va ține. Apple te invită să adresezi lui Siri întrebarea de pe invitație pentru a primi detaliile pentru eveniment. Locația evenimentului este Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco locul în care Apple în frunte cu Steve jobs a lansat computerul personal Apple II care a propulsat compania fiind unul dintre cele mai vândute astfel de produse din acea perioadă (100.000 de bucăți din ’77 – ’80). A fost unul dintre primele PC-uri pe care oamenii le-au folosit.

Viitorul iPhone 6S este așteptat tot în două variante (6S Plus pe lângă modelul standard). Se așteaptă ca „bendgate” să nu se mai repete, probabil va fi un redesign al carcasei însă imaginile cu accesorii și planul telefonului indică un design similar. Chiar și așa modificările se pot face în interiorul carcasei, iar materialul utilizat se pare că va fi cel de pe Apple Watch care folosește un aliaj de aluminiu și alte metale care îl fac mult mai rezistent. Zvonurile despre camera foto spun 12 MP și filmare 4K.

Telefoanele se așteaptă să includă tehnologia Force Touch, care va permite telefonului să detecteze presiunea cu care apeși pe ecran și prin urmare să se comporte diferit în funcție de cum apeși pe ecran. Asta va permite dezvoltatorilor de jocuri și aplicații să creeze aplicații și mai interactive cu funcții noi.

iPhone 6C și iPhone 5C nu vor mai fi disponibile conform unu raport 9to5mac. S-a lucrat la niște prototipuri de telefoane mai ieftin de 4″ și 3.5″ însă nu sunt semne că ar fi și gata de lansare.

Evenimentul de anul acesta va putea fi privit și de pe browserul Microsoft Edge care poate fi utilizat pe Windows 10 nu doar de pe Safari. Motivul invocat până acum a fost lipsa unei tehnologii proprietare Apple pentru video streaming pe care alte browsere nu le aveau integrate.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: