YouTube Gaming se lansează pentru SUA și UK

Publicat pe 26 aug. 2015 - 8:48 de Mîrzac Iulian

YouTube Gaming

Gamerii au motiv de bucurie pentru că YouTube se pregătește de lansarea unui serviciu de video streaming dedicat lor. Pe scurt va încerca să atragă noi utilizatori din comunitatea Twitch, lucru care s-ar putea să fie greu de realizat ținând cont că acolo este o comunitatea foarte bine închegată. Twitch are multe funcții utile gamerilor care doresc să facă video streaming, iar vizitatorii se pot uita în timp ce se joacă, pot comenta sau interacționa cu cel care se joacă, în timp real.

Cum YouTube este cel mai popular serviciu de video streaming această decizie era de așteptat, plus că zvonuri au apărut în nenumărate rânduri în ultimii 2 ani. Serviciul va fi disponibil momentan doar utilizatorilor din SUA și UK. Începând de astăzi va fi disponibil din ce s-a comunicat.

Serviciul Youtube Gaming va oferi posibilitatea de a te înscrie la un canal în funcție de gamer, ori te vei putea înscrie la un canal specific unui joc anume. Vor fi canale pentru peste 25.000 de jocuri anunță YouTube.

Pe lângă site, serviciul va oferi și aplicații mobile de iOS și Android. Tehnic vorbind serviciul va permite video streaming de până la 60 fps, DVR, și live streaming-urile vor fi convertite automat în clipuri YouTube. Vor simplifica modul în care poți face live video streaming și vei putea trimite un simplu link unde utilizatorii să vadă streaming-urile tale.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: