Eveniment Apple astazi la ora 20:00 ! [Live Blogging]

Publicat pe 12 sept. 2012 - 16:23 de Boboc Gheorghe

Lansare Apple !

Salutare prieteni astazi dupa cum bine stiti va fi marele eveniment Apple in care este asteptat a fi lansata generatia a sasea a binecunoscutului iPhone unul din cele mai de succes smartphone-uri. Incepem chiar de la 19:00 asa ca pregativa din timp pentru informatii fresh direct din San Francisco.


De asemenea, se așteaptă ca la eveniment Tim Cook împreună cu echipa sa să prezinte următoarele generații de iPod-uri. Zvonurile mai spun că am putea vedeam gama de iMac-uri reînnoită, împreună cu un model al MacBook-ului de 13-inci cu Retina Display. Acesta este unul din cele mai așteptate evenimente al anului, și probabil fiecare din noi l-au așteptat. Sperăm ca Apple să ne uimească, cum a mai făcut-o mai înainte, iar prezentarea să decurgă la un nivel înalt cum Steve Jobs ne-a obisnuit !

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. MC Jhon 12/09/2012 at 17:08 - Reply

  Imi place ca se misca bine Apple.
  Prezinta. Are stocul de telefoane si continua sa construiasca pana 2-3 sapt. mai tarziu cand se lanseaza in magazine.
  Deja dupa o luna e peste tot in lume !
  Organizare de evenimente ca a lor mai rar gasesti.

  • Boboc Gheorghe 12/09/2012 at 17:11 -

   Da, așa e, ai dreptate. Au cele mai bune și interesante prezentări. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce vor prezenta diseară, rămâi și o să vezi!

Postează un comentariu: