eMAG Genius – noul serviciu prin care magazinul online își va fideliza clienții!

Publicat pe 16 iun. 2020 - 21:05 de Mîrzac Iulian

Nu trecem prin cele mai bune vremuri și deși nu-mi place să pun sare pe rană companiile trebuie să se reinventeze, să găsească soluții la problemele nou apărute și eMAG face asta prin serviciul Genius.

Până acum eMAG a avut o foarte bună inspirație să investească în serviciul Easybox care simplifică și mai mult livrările, și tot legat de livrări, să investească în compania de curierat Sameday.

Asta i-a ajutat să livreze comenzile la timp și să demonstreze cumpărătorului că achiziția e mai facilă și mai rapidă online versus achiziția direct dintr-un magazin fizic și afirmația este valabilă mai ales în orașele mari (unde vrei să eviți aglomerația) sau în comune / sate (unde nu prea există magazine).


Beneficiile serviciului eMAG Genius

 1. TRANSPORT GRATUIT: Pentru comenzile la: easybox, showroom și curier
 2. LIVRARE RAPIDĂ A DOUA ZI: Pentru comenzile livrate prin curier
 3. RETUR GRATUIT ÎN 60 DE ZILE: 30 de zile standard + încă 30 de zile pentru membrii genius
 4. GENIUS DEALS: Oferte exclusive săptămânale pentru clienții eMAG Genius

Pe mine primul beneficiu și al doilea mă interesează cel mai mult. Livrarea este gratuită la Easybox sau Showroom (care parcă era gratuită) indiferent ce valoare are produsul, dar dacă dorești livrarea acasă fără taxe suplimentare trebuie să fie o comandă minimă de 100 lei.

În București, pentru comenzi plasate până la miezul nopții, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica” – cu asta pe mine ”m-au cumpărat”. Nu de puține ori m-am trezit că trebuie să fiu în 2-3 locuri odată și mai trebuie să și cumpăr ceva.

Atenție însă că sunt categorii de produse care nu vor beneficia de livrare gratuită precum: Electrocasnice mari, Mobilier interior si Saltele, Mobilier de gradina, Sport& Activitati in aer liber, Utilaje Agricole, Utilaje și Materiale de Construcții, Sisteme de Încălzire, care sunt listate în regulamentul complet.

Plata trebuie făcută online, altfel plătești taxa ramburs dacă vrei să plătești la curier.

Unde este disponibil serviciul eMAG Genius momentan?

Au anunțat disponibilitatea serviciului în orașele București, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, dar și în localitățile apropiate: Lista completă de localități:

 • București: Bragadiru, Cățelu, Chiajna, Dobroești, Dudu, Jilava, Măgurele, Pantelimon, Berceni, Popești-Leordeni, Roșu, Rudeni, Voluntari, 1 Decembrie, Afumați, Balotești, Brănești, Buftea, Cernica, Chitilia, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Copăceni, Corbeanca, Cornetu, Dărăşti-Ilfov, Dascălu, Dobroieşti, Domneşti, Dragomireşti-Vale, Găneasa, Glina, Grădiştea, Gruiu,Măgurele, Moara Vlăsiei, Mogoşoaia, Nuci, Otopeni, Periş, Petrăchioaia, Snagov, Ştefăneştii de Jos, Tunari, Vidra
 • Cluj-Napoca: Florești
 • Constanța: Ovidiu, Mamaia, Mamaia-Sat
 • Iași: Miroslava
 • Brașov

Partea faină este că poți cere eMAG serviciul Genius și în orașul tău. Deci dacă ai ghinionul să te afli în alt oraș față de cele din listă poți face cerere aici la finalul paginii.

Cât costă serviciul eMAG Genius?

8,25 lei pe lună, dar se achită anual. Deci 99 lei / an. Dacă pui cap la cap toate taxele de livrare sunt sigur că depășești și tu suma de 99 lei pe comenzile din 2020 dacă obișnuiești să cumperi online, așadar calculul nu ar trebui să fie complicat.

Cum te abonezi la eMAG Genius?

Simplu. Pe pagina eMAG Genius apeși pe butonul ”Vreau eMAG Genius” ! Și ți se adaugă în coșul de produse abonamentul valabil 12 luni.

Păreri personale

Cred că eMAG va reuși din nou să ofere din nou un serviciu la un nivel înalt de calitate. Pe mine mă au client încă de la început și niciodată nu m-au dezamăgit deși am întâmpinat probleme cu produsele: fie au acceptat returul, fie reparația produsului.

Acum nu văd eticheta ”genius” pe fiecare produs, nici nu va fi pe fiecare produs, dar trebuie să recunosc că sunt pe multe produse eMAG. Eu oricum căutam de regulă produsele eMAG pentru că voiam livrare cât mai rapidă.

În viitor serviciul își va extinde de-a lungul timpului gama de produse, și va oferi și mai multe beneficii, iar din comunicatul eMAG înțeleg că Timișoara devine disponibilă din luna Iulie.

Sunt curios ce experiențe aveți voi cu eMAG Genius. Dacă deja ați apelat la serviciu scrieți un comentariu!

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Popescu Cornel 17/06/2020 at 17:02 - Reply

  adica sa dau 99 lei/an??….nu e pentru mine acest serviciu!….de la emag cumpar inca din anii 95’….doar cateva comenzi/an…deci nu se merita serviciul!…

  • Mîrzac Iulian 17/06/2020 at 17:37 -

   Mulțumesc pentru comentariu!
   Pentru câteva comenzi pe an nu se merită într-adevăr!

Postează un comentariu: