eMAG deschide Apple Shop

Publicat pe 14 sept. 2015 - 8:14 de Mîrzac Iulian

iOS 8.4 cu Apple Music va fi disponibil din 30 Iunie

eMAG a anunțat deschiderea unui magazin cu produse Apple numit Apple Shop. Eram foarte aproape să fac confuzie între Apple Store (denumirea oficială a unui magazin lansat de compani din Cupertino) și Apple Shop. Magazinul se va deschide tot unde este și showroom-ul eMAG din București în prezent. Magazinul va fi construit de Apple (ne referim la design, aranjarea produselor), iar angajații companiei vor fi instruiți tot de aceștia. Apple Shop din ce îmi dau seama va fi tot un Premium Reseller ca și iCentre, iStyle și Noumax (cei care-i știu din memorie eu, mai sunt mulți alții).

Este ultimul nivel de calitate a serviciilor de la Premium Reseller la un Apple Store care este deschis direct de companie. Nu știu exact dacă lipsesc servicii precum Genius, Apple Care, Training-urile pe care Apple le poate face pentru persoane sau companii, dar ce ne dăm seama este că vânzările Apple în România merg mai bine. Ce-i drept trendul este crescător pe multe din piețe la nivel global.

În Europa Centrală și de Est nu este deschis nici un Apple Store am impresia. Ținând cont că în 2005 a fost deschis primul din Europa, s-ar putea să mai așteptăm 5 ani pentru primul Apple Store poate mai mult. Important este să fie vânzări.

Magazinul va fi deschis în showroom-ul eMAG din Șoseaua Virtuții 148, București, situat în apropiere de stația de metrou Crângași.

În principiu ar trebui să găsim mese de lemn, lumină ambientală puternică, și minimalismul specific magazinelor Apple. Nu știu când se va deschide oficial magazinul, sperăm ca Joi să fie prima zi însă asta vom afla Joi.

Rămâneți aproape pentru cele mai importante știri IT.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: