EA da detalii despre FIFA 13 Kinect – [Video]

Publicat pe 23 iul. 2012 - 14:58 de Tita Mihai

Daca sunteti posesorul unui Xbox 360 cu Kinect, felul in care jucati Fifa 13 va fi complet diferit, EA a lansat un video in care demonstreaza cum functioneaza Kinect in Fifa 13, de acum veti putea schimba tacticile, jucatorii si formatiile cu ajutorul comenzilor vocale fara sa mai fie nevoie sa intrati in meniul jocului. Daca jucati in modul Be a Pro puteti cere pasa coechipierilor, le puteti spune sa se demarce sau cand sa traga la poarta.

O faza si mai tare este ca acum puteti sa injurati arbitru iar el reactioneaza, la urmatoarele faze va arbitra mai dur si va da cartonase mai repede. Modul Career poate fi afectat daca va pierdeti cumpatul prea usor. Sunt curios daca jocul recunoaste injuraturile mai porcoase.  Mai jos aveti un video in care puteti vedea cum functioneaza comenzile vocale in Fifa 13. Kinect recunoaste mai multe limbi si dialecte nu numai engleza.

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: